Onze glutenvrije producten serveren in jouw horeca- of hotelgelegenheid? Dat kan!

Hoe fijn is het als je jouw gluten- en lactosevrije gasten het allerlekkerste glutenvrije brood of zelfs een croissantje kunt serveren bij het ontbijt in je hotel? Of bij jouw gerechten in het restaurant zodat die ene glutenvrij eter aan tafel net zo lekker en onbezorgd kan eten als de rest van je gasten?

Die service wordt door je klanten erg gewaardeerd. Ons brood en croissants zijn prima in te vriezen en dus uitstekend op voorraad te houden. Met ons bakadvies staan ze in een mum van tijd zonder kwaliteitsverlies op tafel.

We laten je graag onze producten proeven zodat je zelf kunt ervaren dat onze kwaliteit binnen de glutenvrije markt ongeëvenaard is. 

Het kan haast niet anders dan dat je dit met eigen ogen wilt zien en vooral met eigen mond wil proeven. Daarvoor hoef je alleen maar op de ” E-mail ons” knop hieronder te klikken en een email te sturen met je gegevens aan ons zakelijke e-mailadres.. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op zodat je kennis kunt maken met datgene waar ook jouw glutenvrije gasten warm voor lopen.

LET OP: We leveren onze producten helaas op dit moment niet aan winkels voor wederverkoop! 

Enkele van onze zakelijke klanten